ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζωντανό χταπόδι κολυμπούσε στα νερά της βροχής στο Ναύπλιο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το πρωί θαμώνες καφενείου στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο όταν κατά την διάρκεια της πρωινής καταιγίδας είδαν ένα χταπόδι να κολυμπά μέσα στα λιμνάζοντα νερά της βροχής.

“Βγήκαν τα χταπόδια στην στεριά…” αναφώνησαν οι πρώτοι που το είδαν και όλοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο πεζοδρόμιο για να δουν το αφύσικο περιστατικό.

Τι ακριβώς όμως είχε συμβεί…

Ένας ερασιτέχνης ψαράς νωρίς το πρωί κατά την συνήθειά του, πήγε στο λιμάνι του Ναυπλίου για να ψαρέψει και για καλή του (προσωρινή) τύχη έπιασε ένα χταπόδι 2 κιλών περίπου.

Εκείνη την ώρα άρχισε να ξεσπά η καταιγίδα και βιαστικά ο ψαράς για να μην βραχεί, έριξε την λεία του σε μια πλαστική σακούλα που κρέμασε στο μηχανάκι του και έφυγε για το σπίτι.

Περνώντας όμως από την Ενδεκάτη το χταπόδι κατάφερε και βγήκε από την σακούλα και έπεσε στο οδόστρωμα, όπου λίγα λεπτά μετά βρέθηκε να κολυμπά στα νερά της βροχής που είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της περιοχής.

Το χταπόδι κατέληξε στα πιάτα εκείνων που το βρήκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να πιουν και ένα ποτήρι στην υγειά του άτυχου ψαρά που ναι μεν το έπιασε αλλά… του έφυγε μέσα από τα χέρια.

argolikeseidhseis.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.