ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζήτησε συγνώμη από την Παρί η Equipe

Η Equipe είχε ισχυριστεί ότι πριν την αναχώρηση για τον επαναληπτικό της Παρί με την Μπαρτσελόνα ο Μάρκο Βεράτι και ο Μπλες Ματουιντί αποφάσισαν να ξενυχτήσουν σε μπαρ του Παρισιού.

Η αντίδραση των πρωταθλητών ήταν άμεση, απειλώντας την γνωστή εφημερίδα με μήνυση και λίγες ημέρες αργότερα η Equipe απολογήθηκε για το «ψευδές» δημοσίευμα τόσο από τον σύλλογο όσο και από τους δύο παίκτες, με την υπόσχεση στο μέλλον να τσεκάρει καλύτερα τις πηγές της…

«Η Equipe παρουσιάζει την ειλικρινή απολογία της για τις ψευδείς πληροφορίες που δημοσίευσε πρόσφατα. Στις 9 Μαρτίου στο πλατό της εκπομπής L’ Equipe Type ανακοινώσαμε ότι οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι και Μπλες Ματουϊντί ξενύχτησαν δύο βράδια πριν τον επαναληπτικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Την επομένη οι ίδιες πληροφορίες δημοσιεύτηκαν τόσο στην εφημερίδα όσο και στην ιστοσελίδα της Equipe.

Σήμερα έχουμε τη βεβαιότητα ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ψευδείς και προέρχονταν από κακοπροαίρετες εξωτερικές πηγές. Σας παρουσιάζουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες. Ζητάμε συγνώμη στους κυρίους Βεράτι και Ματουϊντί και επίσης στην ομάδα που τους πληρώνει. Αυτή η αστοχία μας οδηγεί να επανεξετάσουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε στο μέλλον ποιοτική πληροφόρηση», αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής εφημερίδας.
 

Πηγή: gazzetta.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.