ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζήτησε συγγνώμη η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τα επεισόδια στην Τρίπολη

Τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στην Τρίπολη και τα οποία οδήγησαν στη σχεδόν 15λεπτη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα, ανάγκασαν τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τον ελληνικό σύλλογο και τους φιλάθλους.

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, οι οπαδοί που είχαν ακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ στο ταξίδι στην Ελλάδα, άρχισαν να πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή για περίπου 15 λεπτά στο παιχνίδι.

Η διοίκηση των Κυπρίων, εκτός του ότι ακύρωσε όλα τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα, έκανε λόγο για ανεγκέφαλους ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους ανθρώπους του Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ ακυρώνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί για την διάθεση και διανομή εισιτηρίων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο Fan Day του Σαββάτου αναβάλλεται.

Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων προσέβαλλε ανεπανόρθωτα το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάποιος υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και φίλαθλος για τις αλητείες που συνέβησαν στην κερκίδα που μας φιλοξένησε. Απολογούμαστε προς την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αστέρα για την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων που εγκλημάτησαν μέσα σε μία φιλόξενη έδρα.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.