ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζητείται ζευγάρι να κοιτάζει τη θάλασσα στην Τασμανία

Πόσο σίγουροι είστε για την σχέση σας και για το ότι θέλετε να ζήσετε για πάντα με τον έτερον σας ήμισυ; Ένας πολύ καλός τρόπος να το ανακαλύψετε είναι να περάσετε μαζί του 6 μήνες σε ένα ερημικό – για την ακρίβεια εντελώς απομονωμένο – εξωτικό μέρος, με μόνη συντροφιά την ατελείωτη θάλασσα και μερικές φώκιες.
 
Μάλιστα, υπάρχει κάποιος που θα σας πλήρωνε για να κοιτάζετε την θάλασσα αγκαλιά με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σας!
 
Πριν βιαστείτε να το βρείτε ειδυλλιακό έως πολύ καλό για να είναι αληθινό, διαβάστε τα παρακάτω: Πριν λίγες ημέρες, η  Υπηρεσία για την Άγρια Φύση και τα Πάρκα της Τασμανίας δημοσίευσε μία αγγελία σύμφωνα με την οποία  ζητείται ένα ζευγάρι ως επιστάτες στο 460 στρεμμάτων απομονωμένο νησί Maatsuyker, 200 περίπου χιλιόμετρα νότια της ηπειρωτικής Αυστραλίας.
 
 Από Σεπτέμβριο μέχρι Μάρτιο και από Μάρτη μέχρι Σεπτέμβρη (2 επιλογές), το ζευγάρι θα μένει στον φάρο του νησιού (τι ρομαντικό) με σκοπό να παρατηρούν  τη θάλασσα και τον καιρό, ο οποίος εκεί είναι πολύ άστατος, για την παροχή μετεωρολογικών εκθέσεων (!).
 
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: θα είναι εντελώς αποκομμένοι από την ηπειρωτική χώρα, χωρίς τηλεόραση και Ίντερνετ ή φαγητό και θα πρέπει να καλλιεργούν μόνοι τους την τροφή τους. Θα υπάρχει μόνο ένας ασύρματος για περίπτωση ανάγκης.
 
Τελικά, περισσότερο με δοκιμασία στο Survivor φέρνει… Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η θέση έχει ζήτηση και κάθε χρόνο γίνεται χαμός από αιτήσεις. Πολλοί μάλιστα παρακολουθούν την Υπηρεσία στα social media, περιμένοντας τη φετινή αγγελία….
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.