ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζευγάρι ζητά στο ίντερνετ βοήθεια για το πως να ονομάσει το παιδί του!

Ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη στράφηκε… στο ίντερνετ για βοήθεια σχετικά με την δύσκολη απόφαση του ονόματος του παιδιού και η διένεξη μετατράπηκε σε… μάχη υπογραφών, αφού ο Έλληνας πατέρας, Nicholas Soukeras, επιμένει στο… Σπυρίδων, όνομα του πατέρα του.

“Δεν θέλω να φωνάζω τον γιο μου με ένα όνομα που δεν μπορώ ούτε να προφέρω”, δηλώνει η μητέρα, που κατάγεται από την Λευκορωσία.

Στην… αντίπερα όχθη, ο πατέρας τονίζει στο κείμενο που συνοδεύει την online αίτηση που κατέθεσε και ελπίζει να συγκεντρώσει 100.000 υπογραφές, πως “η γυναίκα μου είναι από την Λευκορωσία και έχει εκτεθεί σε αρκετά… βάρβαρα ονόματα όπως Arman, Osip, Igor, Rurik, Ruslan, Artem, Vadim and Zoran κατά την σοβιετική της παιδική ηλικία”!

Παρόλο που η αίτηση αυτή αποτελεί μία χιουμοριστική εκδοχή και για τους δύο γονείς, το θέμα έχει αναχθεί σε ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε.

Ωστόσο, παρά την συγκεκριμένη δημοσιότητα, ο Έλληνας πατέρας έχει δύο σημαντικά μειονεκτήματα να αντιμετωπίσει.

Πρώτον ότι οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα δεν ξεπερνούν τις 2.000 και δεύτερον το γεγονός πως το ζευγάρι δεν είναι καν σίγουρο ακόμη πως το παιδί τους θα είναι… αγόρι!

Πηγή: pappaspost.com

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.