ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζευγάρι που προσεύχεται λίγο πριν τον γάμο του συγκινεί το διαδίκτυο!

Η φωτογραφία του ζευγαριού από την Βόρεια Καρολίνα  κυκλοφόρησε μέσω facebook σε όλο τον κόσμο και απέσπασε 25.000 likes

Η εικόνα ενός ερωτευμένου ζευγαριού από τη Βόρεια Καρολίνα, που προσεύχεται λίγο πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, το περασμένο Σάββατο, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση σε χιλιάδες ανθρώπους, που την είδαν.

O πεζοναύτης Caleb Earwood ήθελε να προσευχηθεί με την μέλλουσα γυναίκα του, Maggie, πριν την τελετή, χωρίς να την δει, τηρώντας έτσι την παράδοση. Έτσι, με τη βοήθεια της οικογένειας και του φωτογράφου τους, ο Caleb οδηγήθηκε στο δωμάτιο όπου η Maggie ετοιμαζόταν. Όταν το ζευγάρι ένωσε τα χέρια, άρχισε να προσεύχεται με δάκρυα ευτυχίας στα μάτια. Ο φωτογράφος, Dwayne Schmidt, δήλωσε αργότερα «Προσπαθούσα να μην κλάψω και εγώ, ώστε να κάνω τη δουλειά μου». 

O νεαρός πεζοναύτης δήλωσε πως «προσευχήθηκα στον Θεό για την όμορφη και έξυπνη σύζυγό, με την οποία Εκείνος με ευλόγησε», ενώ η Maggie συμπλήρωσε: «με συγκίνησε, το να ξέρω ότι αισθανόμαστε τα ίδια πράγματα για τον Θεό. Με έκανε χαρούμενη».

Το ζευγάρι δεν γνώριζε τον αντίκτυπο που είχε η φωτογραφία του στα social media, αλλά όταν ενημερώθηκε, είπε πως ελπίζει η αγάπη που μοιράζεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης στις ζωές άλλων ανθρώπων.

O φωτογράφος, Dwayne Schmidt ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook το βράδυ του Σαββάτου και σε μικρό χρονικό διάστημα συγκέντρωσε πάνω από 25.000 likes.
«Πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν e-mails όπου με ευχαριστούν που την μοιράστηκα. Είναι αυτό που πρέπει να είναι η Αμερική», είπε ο Schmidt.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.