ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζευγάρι Αυστραλών βρήκε έναν γυμνό Ιρλανδό στο κρεβάτι του

Τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, οι Chris και Katie, ένα ζευγάρι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ξύπνησαν στη μέση της νύχτας, αντικρίζοντας ένα απίθανο θέαμα: ένας γυμνός άνδρας κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί τους.

Τον εισβολέα αντίκρισε πρώτη η Katie, όταν ξύπνησε, γύρω στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα). Αμέσως, σηκώθηκε από το κρεβάτι και ξύπνησε τον σύντροφό της, ο οποίος με τη σειρά του ξύπνησε τον παρείσακτο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Katie στο 9news, ο γυμνός άνδρας είχε ξαπλώσει στο δεξί άκρο του κρεβατιού, με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί στο μέσο αυτού και του συντρόφου της. “Ένιωθα τη ζέστη, είχα την αίσθηση ότι κάποιος ήταν εκεί”, είπε η γυναίκα.

Katie και Chris
Katie και Chris

“Το τρομακτικό μέρος της ιστορίας είναι η σκέψη σχετικά με το πόση ώρα μπορεί αυτός ο άνδρας να στεκόταν εκεί και να μας κοιτούσε, σκεπτόμενος, τελικά, ότι θα ήταν καλή ιδέα να μπει στο κρεβάτι μαζί μας”, πρόσθεσε.

Το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε βρίσκοντας τον άνδρα να περιπλανιέται στο εσωτερικό του σπιτιού. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για έναν 25χρονο Ιρλανδό, ο οποίος, μάλιστα, άρχισε να έχει σπασμούς, όταν βρέθηκε εντός του περιπολικού.

Σύμφωνα με το παραϊατρικό προσωπικό που έσπευσε στη σκηνή, οι σπασμοί μπορεί να οφείλονται σε προβλήματα υγείας, σχετικά με ναρκωτικά. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Ο 25χρονος Ιρλανδός, καθ' οδόν για το νοσοκομείο
Ο 25χρονος Ιρλανδός, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο

Η αστυνομία, έπειτα, θα τον ανακρίνει, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια της παράλογης συμπεριφοράς του. Αναμένεται, πάντως, να επιστρέψει στην Ιρλανδία, τις επόμενες μέρες.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.