ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζέτα Δούκα: Για ψαράκι στην Αργυρώ, λίγο πριν τη γέννα! [Photo]

Μετρά αντίστροφα για τον τοκετό η Ζέτα Δούκα και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης περιμένοντας τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η γνωστή ηθοποιός που έκανε το Σάββατο πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ με το νέο κύκλο της εκπομπής “Ζω καλύτερα” περιμένει από μέρα σε μέρα το baby boom.

Έχοντας ήδη μπει στον μήνα της, η Ζέτα έχει ετοιμάσει τα απολύτως απαραίτητα και περιμένει να σπάσουν τα νερά, μιας και όπως έχει αποκαλύψει αν μπορεί θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοτεκό. Ως τότε, όμως, χαλαρώνει με βόλτες και καλή παρέα. Σήμερα μάλιστα το μωράκι ήθελε… ψαράκι και βιταμίνη Ω3 και εκείνη μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηαντωνά και τον καλό της φίλο και συμπαρουσιαστή της στον ΣΚΑΪ Τάσο Παπαλαζάρου.

“Το μωρό ζήτησε ω-λιπαρά και πού καλύτερη πηγή από το εστιατόριο της Αργυρώς”, έγραψε εκείνος στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το γεύμα τους στο γνωστό εστιατόριο. Ενώ, θέλοντας να κάνει πλάκα, η Ζέτα Δούκα αναδημοσίευσε τη φωτογραφία γράφοντας: “Παίζοντας την “παράταση” πια. Τι καλύτερο από ένα θρεπτικό γεύμα με καλή παρέα”…

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.