ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζέκα: «Ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος υπογραμμίζει πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στο «τριφύλλι». 

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Κοπεγχάγη έκανε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος τόνισε πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στην ομάδα και δηλώνει οπαδός του «τριφυλλιού». 

Ο 28χρονος χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο την μεταγραφή του στους Δανούς και υποστήριξε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από τους «πράσινους», στους οποίους έζησε στιγμές που δεν θα ξεχάσει και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ 

«Ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού τα τελευταία έξι χρόνια και αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Με τον Παναθηναϊκό έζησα σχεδόν τα πάντα. Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης, επιτυχίες και αποτυχίες. Κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και παράλληλα πήρα πολλά από το σύλλογο. Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και στην πραγματικότητα έγινα φίλαθλός του. Μαζί με αυτά έγινα Έλληνας και πλέον έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα. 

Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Κοπεγχάγη μου προσφέρει μια νέα μεγάλη πρόκληση, την οποία θέλω να βιώσω. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Φεύγω ως αρχηγός από την ομάδα και θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα στον κόσμο που υποστηρίζει το σύλλογο: να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος αυτή η ομάδα. 

Ίσως μια μέρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν δεν είμαι πια εδώ, θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και ένας παντοτινός φίλαθλός της».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.