ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλος με υπόθεση βιασμού φοιτήτριας στην Καλαμάτα: Βγήκε να διασκεδάσει με έναν 25χρονο και…

Η υπόθεση με πρωταγωνίστρια και θύμα τη νεαρή φοιτήτρια έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη – Τι έδειξε η εξέταση της κοπέλας σε δημόσιο νοσοκομείο…

Την απόπειρα βιασμού της από έναν 25χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία μια φοιτήτρια στην Καλαμάτα και η δικογραφία που σχηματίσθηκε έχει διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια του Αυτοφώρου. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, με το νεαρό, ο οποίος έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές με μικροκλοπές, διασκέδαζαν ένα βράδυ σε μαγαζί της Καλαμάτας.

Έπειτα πήγαν σε σπίτι που ανήκε σε τρίτο άτομο και εκεί, όπως κατήγγειλε η φοιτήτρια, ο νεαρός της επιτέθηκε, προσπαθώντας να τη βιάσει. Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει. Η κοπέλα μάλιστα, κατήγγειλε ότι ο νεαρός τη χτύπησε κι αυτό διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μετέβη.

Στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ για το χτύπημα της κοπέλας ισχυρίσθηκε ότι έπεσε μόνη της από τις σκάλες. Πάντως, για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Πηγή

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.