ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χώρισε τη νύφη δύο ώρες μετά το γάμο!

Ρεκόρ έκανε ένας γάμος στη Σαουδική Αραβία καθώς κράτησε μόλις δύο ώρες! Και αυτό επειδή η νύφη αθέτησε μια συμφωνία που είχε κάνει το ζευγάρι πριν παντρευτεί. 

Η νύφη αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες από την τελετή του γάμου μέσω Snapchat, μια ιδέα που δεν άρεσε καθόλου στο γαμπρό καθώς δεν ήθελε να διαρρεύσουν εικόνες από το γάμο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γαμπρός, μαθαίνοντας ότι οι φωτογραφίες του γάμου του είχαν σταλεί στις φίλες της νέας συζύγου του και μάλιστα τόσο γρήγορα, αποφάσισε να καταθέσει αμέσως αίτηση διαζυγίου.

Η συμφωνία τους να μην μοιραστούν φωτογραφίες ή βίντεο από την τελετή ήταν προφανώς άκρως δεσμευτική, σύμφωνα με τον εγχώριο Τύπο. Ο αδερφός της νύφης δήλωσε στην Saudi daily Okaz:

«Υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στην αδερφή μου και στον αρραβωνιαστικό της, ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat, το Instagram ή το Twitter για να δημοσιεύσουν ή να στείλουν φωτογραφίες τους. Είχε συμπεριληφθεί στο σύμφωνο του γάμου και ήταν δεσμευτικό. Δυστυχώς, η αδερφή μου δεν τήρησε την υπόσχεση και χρησιμοποίησε το Snapchat για να μοιραστεί τις φωτογραφίες από την τελετή του γάμου με τις φίλες της, με αποτέλεσμα τη συγκλονιστική απόφαση του γαμπρού να ακυρώσει το γάμο τους και να ζητήσει διαζύγιο».

Το επεισόδιο προκάλεσε μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο οικογενειών, με τους συγγενείς της νύφης να λένε ότι η συμφωνία ήταν άδικη και οι συγγενείς του γαμπρού να ισχυρίζονται ότι είχε κάθε δικαίωμα να καταθέσει αγωγή διαζυγίου….

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.