ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χτύπησε σε τροχαίο και πήγαν να τον δουν στο νοσοκομείο… και οι 17 κοπέλες του!

Ένας Κινέζος Καζανόβα κατόρθωνε επί χρόνια να κρύβει καλά τις 17 ερωτικές συντρόφους του, τη μία από την άλλη, αλλά ένα τροχαίο ατύχημα του αναστάτωσε τη ζωή…

Για πολλά χρόνια ο Κινέζος κύριος Γουάν κατόρθωνε να έχει πολλές ερωμένες και να κρύβει με αριστοτεχνικό τρόπο την μία από την άλλη, ώστε να μην γίνεται αντιληπτός. Ο Καζανόβα της Κίνας, από την πόλη Changsha στα νότια της χώρας, είχε αποκτήσει ένα γιο από την εννιάχρονη σχέση με μία από τις 17 ερωμένες του.

Όμως, ένα τροχαίο ατύχημα ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της ζωής του Καζανόβα, όταν ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έψαξαν να βρουν τους πλησιέστερους συγγενείς του.  Στο νοσοκομείο κατέφθασαν η μία μετά την άλλη και οι 17 γυναίκες και, όπως ήταν φυσικό, δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο άνευ προηγουμένου. 

Η μακροχρόνια σύντροφός του, Ξιάο Λι, με την οποία ο άνδρας  έχει αποκτήσει ένα γιο, δήλωσε ότι πήγε στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στον σύντροφό της και άρχισε να κλαίει, όταν είδε να μπαίνουν στο δωμάτιό του τόσες πολλές γυναίκες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Morning Post στην νότια Κίνα, οι 17 γυναίκες του άπιστου δημιούργησαν μια δική τους ιστοσελίδα στο Facebook για να συνομιλούν μεταξύ τους ενώ οι αρχές διερευνούν την πιθανότητα να διωχθεί ο άνδρας για απάτη εις βάρος των 17 συντρόφων του.

Όπως ήταν φυσικό η απίστευτη ιστορία του Κινέζου Καζανόβα τράβηξε την προσοχή των χρηστών στα social media. Κάποιοι καταδικάζουν τον κύριο Γουάν και άλλοι τον θαυμάζουν. Ένας χρήστης γράφει: «Οι παίκτες να μην εμπλέκονται σε τροχαία και να μην επιτρέπουν επισκέψεις σε νοσοκομεία»!

protothema.gr 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.