ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Θύμα επίθεσης χθες ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ δύο άτομα τον χτύπησαν με σφυρί!

Σοκ στη Ρωσία! Ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας μπάσκετ, όλα έγιναν όταν βγήκε από ένα κατάστημα και άρχισε να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Τότε δύο άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον χτυπούν ακόμη και με ένα σφυρί που είχε ο ένας στα χέρια του.

Τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα και έφυγαν.

Ο Βατούτιν βρίσκεται σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σταθερή όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπάσει το σαγόνι και το ζυγωματικό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέδωσε επίσημη:

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Αντρέι Βατούτιν δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα κοντά στο σπίτι του στη Μόσχα.

Ο Αντρέι είναι ακόμη στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή. Ο πρόεδρος είναι αναγκασμένος να απουσιάζει από κάποια παιχνίδια της ομάδας και ζητεί να μεταφέρουμε τους θερμούς χαιρετισμούς του και τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι έχουν ανησυχήσει για την υγεία του. Ο σύλλογος και η ομάδα θα συνεχίσουνε να λειτουργούν κανονικά.

www.sport-fm.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.