ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Απάντηση στον κύριο Σφυρίου

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Ροδιακή και δημοσιεύθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, ο κ. Κοσμάς Σφυρίου του ΠΑΣΟΚ  αναφέρθηκε στο κόμμα μας, στην Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να μας καταψηφίσουν και να μην μας αναδείξουν εκ νέου σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, ενώ μας αποκάλεσε «νεοναζιστική και εγκληματική οργάνωση».

Απαντώντας στον κύριο Σφυρίου, θέλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι οι πραγματικοί ναζί, συνεργάτες και καλύτεροι φίλοι των Γερμανών είναι τα κόμματα του Μνημονίου που έφεραν στην πατρίδα μας τα εθνοκτόνα, γερμανικής εμπνεύσεως, μνημόνια. Ανάμεσα στα κόμματα αυτά είναι και το κόμμα του το ΠΑΣΟΚ το οποίο, αφού κατέστρεψε οικονομικά τη χώρα στα χρόνια που κυβέρνησε, μετά την έβαλε στα μνημόνια για να την υποδουλώσει ολοκληρωτικά στους Γερμανούς του Δ΄ Ραιχ και τους άλλους τοκογλύφους.   

Μας χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση». Η αληθινή εγκληματική οργάνωση είναι το κόμμα του και οι συνοδοιπόροι (ΝΔ),  οι οποίοι  καταλήστευσαν τον δημόσιο πλούτο επί 40 χρόνια και μετά με τα μνημόνια οδήγησαν 10.000 Έλληνες στην αυτοκτονία και συνεχώς εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό.

Τώρα, αφού μαζί με τους «συντρόφους» του κατέστρεψαν τη χώρα, εξαθλίωσαν εκατομμύρια Ελλήνων και δολοφόνησαν 10.000 Έλληνες, έχει το θράσος να απευθύνει συστάσεις στους Έλληνες και δη τους Δωδεκανήσιους να μην ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή για να μην έλθει τρίτο κόμμα. Τους καλεί να μην ψηφίσουν την μοναδική δύναμη που θέλει και μπορεί να κάνει την κάθαρση στον πολιτικό κόσμο και να απαλλάξει τη χώρα από τον μνημονιακό ζυγό.

Τον ενημερώνουμε όμως ότι οι συκοφαντίες και η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα πιάσουν τόπο, ούτε αυτή φορά. Οι Έλληνες αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις τάξεις των Ελλήνων εθνικιστών, τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες γνωρίζουν το διακύβευμα των εκλογών αυτών: Είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία της χώρας, όπως και η απαλλαγή από τα σάπια πολιτικά κόμματα του παρελθόντος και τα πρόσωπα που τα υπηρετούν. Γνωρίζουν οι Έλληνες-και ιδιαίτερα οι Έλληνες των Δωδεκανήσων που υποφέρουν από τη λαθρομεταναστευτική εισβολή- ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας, απαλλάσσοντας την ταυτόχρονα  από τα πολιτικά καρκινώματα του παρελθόντος.

Τέλος, θέλουμε να πληροφορήσουμε τον κ. Σφυρίου πως είμαστε ευτυχείς που έπεσαν επιτέλους οι μάσκες! Η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την εθνομηδενιστική ΔΗΜΑΡ κατέρριψαν τον χρόνιο προπαγανδιστικό μύθο περί «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ. Μπροστά στην καρέκλα, τις μάσες και την εξουσιομανία ορισμένων, δεν υπάρχει ούτε Έθνος, ούτε Πατρίδα.

Για όλα αυτά λοιπόν, αγωνιστική ψήφος στη Χρυσή Αυγή! Ψήφος ελευθερίας, ανεξαρτησίας, κάθαρσης και εθνικής υπερηφάνειας!         

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.