ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και φωταγώγηση του Δέντρου από το “Καμάρι” Παστίδας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «ΚΑΜΑΡΙ» σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει  στις 13/12/2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00 στο παλιό δημοτικό σχολείο της Παστίδας, χώρος όπου στεγάζεται ο Σύλλογος μας για να φωταγωγήσουμε όλοι μαζί το δένδρο μας, να απολαύσουμε τραγούδια και μουσική από την παιδική χορωδία και μαντολινάτα, τη μικτή χορωδία και μαντολινάτα της Δημοτικής ενότητας Πεταλούδων υπό τη διεύθυνση της κας Φλώρας Πελεκάνου και από τη φιλαρμονική Δημοτικών ενοτήτων Πεταλούδων – Ιαλυσού.

Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ετοιμάσει διάφορα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Για όλους τους φίλους του Συλλόγου και τους επισκέπτες θα υπάρχουν διάφορα κεράσματα.

Επίσης ο Αη-Βασίλης  θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο σπιτάκι του, ενώ η Κυρά του θα διαβάζει Χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

AFISA XRISTOYGENNIATIKO DENTRO PASTIDA-4

Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’ όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου)

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.