ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χριστίνα Παππά απαντά: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με εξέθεσε – Τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστεί

Με χιούμορ σχολίασε τις φωτογραφίες που δείχνουν τον υπουργό Ναυτιλίας να την χαϊδεύει την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα της Πάρου η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, επισημαίνοντας ότι με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είναι χρόνια φίλοι και κάνουν απλώς παρέα.

Μιλώντας στο fthis.gr η Χριστίνα Παππά και σχολιάζοντας τις φωτογραφίες είπε ότι δεν δείχνουν τίποτα τρομερό. «Μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου», είπε η ηθοποιός και αναρωτήθηκε: «Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους;

Το θέμα των φωτογραφιών είναι ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές». 

Η Χριστίνα Παππά δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώη λέγοντας ότι είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός. «Ενας πολύ σωστός πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός. Άριστος στις υποχρεώσεις του. Θέλω να το τονίσω αυτό. Κάνει τέλεια δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτώμενη για το πώς σχολίασαν μεταξύ τους την περίφημη φωτογραφία αποκάλυψε ότι τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε αστειευόμενη: «Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς». Πάντως, η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι ταράχτηκε όταν είδε τις εικόνες αυτές.

Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε:

«Θέλω να απασχολώ τον τύπο για τη δουλειά την οποία κάνουμε αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, την εξάρθρωση μια τεράστιας σπείρας ναρκωτικών και ελπίζω να απασχολούνται τα Μέσα πολύ περισσότερο με αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου».

 iefimerida.gr/ 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.