ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. «Το Χορωδιακό Τραγούδι στις Γειτονιές μας!»

Η Χορωδία Μικτών Φωνώντου Συλλόγου ΑΠΟΠΕΣ, ξεκινά  τις πρόβες της για φέτος,  από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 (και κάθε Τετάρτη από 8.00μμ., έως 9μμ.).

Καλούμε τα μέλη της χορωδίας αλλά και  όσους και όσες θέλουν να ξεκινήσουν τώρα, ώστε να γνωρίσουν κι αυτοί την ομορφιά του  ΟΜΑΔΙΚΟΥ- ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ τραγουδιού και να ζήσουν τη μουσική με χαρά και διάθεση, μέσα σ’ ένα πλαίσιο ποιοτικής συνύπαρξης.

Η επόμενη συναυλία μας, προσδιορίζεται για την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης 8μμ. και πρόκειται να γίνει στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας.

 Η συναυλία θα περιλαμβάνει γνωστά μελοποιημένα ποιήματα  με θέμα τη θάλασσα σε συνάρτηση με τον άνθρωπο και τη ζωή. Μεταξύ των τραγουδιών θα προβάλλονται επιλεγμένοι πίνακες ζωγραφικής με το ίδιο  θέμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας στην Χορωδία Μικτών Φωνών του Συλλόγου ΑΠΟΠΕΣ, μιλήστε  στο τηλέφωνο 697 696805 με τον διευθυντή της Χορωδίας κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, ή με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Ευαγγελία Γαλανού στο 6936 720305.

 Από τους ίδιους μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες και για την «άτυπη ορχήστρα», με βασικά όργανα το ΒΙΟΛΙ και το ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ , που λειτουργεί δίπλα στη Χορωδία και περιλαμβάνει παιδιά, νέους και ενήλικες.        

Για  το ΔΣ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.