ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πανάκριβα αυτοκίνητα, όπλα και λιοντάρια για κατοικίδια – Η χλιδάτη ζωή των πλούσιων παιδιών του καρτέλ ναρκωτικών [εικόνες]

Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα είναι εξωφρενικές. Με αυτές προσπαθούν να καυχηθούν για τα πλούτη τους και να επιδείξουν τον τρόπο ζωής που ακολουθούν.

Οι περισσότερες είναι από τα ατελείωτα πάρτι που διοργανώνουν και από τις εξόδους τους. Σε κάποιες όμως πρωταγωνιστούν τα γρήγορα αμάξια τους, τα διακοσμημένα με ακριβές πέτρες όπλα τους και τα λιοντάρια που έχουν για κατοικίδια.

Τα παραπάνω όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε ό,τι δηλώνουν και γράφουν οι 3 γιοι και η μία κόρη του Joaquin ‘El Chapo’ Guzman, του βαρόνου ναρκωτικών που δραπέτευσε πριν λίγο καιρό από φυλακές του Μεξικό.

«Τα πάντα γίνονται για όποιον έχει υπομονή», έγραφε ο Ivan που χειριζόταν τον λογαριασμό που διατηρεί ο πατέρας του στο Twitter, όσο αυτός βρισκόταν στη φυλακή. Χωρίς ενδοιασμούς και φόβους ότι μπορεί να κινήσει υποψίες, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε λίγες μόλις μέρες πριν ο βαρόνος των ναρκωτικών δραπετεύσει, ενώ ακόμα και μετά την περίφημη πλέον διαφυγή, ο γιος του συνέχισε να προκαλεί, αλλά και να χλευάζει το έργο των χιλιάδων αστυνομικών που ξεχύθηκαν στο κατόπι του πατέρα του.

Με μία περιουσία που ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια ο Ivan φρόντιζε να βρίσκει συνεχώς τρόπους ώστε να επιδεικνύει το μέγεθος του πλούτου του. Ορκισμένος εργένης απολαμβάνει να περηφανεύεται για τα ακριβά πάρτι και τις διασημότητες που συναντά. «Οι γυναίκες με κάνουν να ξεχνιέμαι, αλλά πάντα βρίσκομαι στην κορυφή των επιχειρήσεων», γράφει ο νεαρός σε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος να επιβιβάζεται σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Ο Ivan Guzman με ένα από τα κατοικίδιά του

Ο τρίτος γιος του El Chapo, Joaquin, ποζάρει δίπλα στην Paris Hilton σε ένα πάρτι

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε ένα από τα αδέρφια του αποδεικνύεται ότι η υπερβολή βρίκεται στο αίμα της οικογένειας Guzman. Σε αυτή ένας σωρός από iphone είναι συγκεντρωμένος μέσα σε μία σαμπανιέρα.

Πολλές φορές προκλητική είναι ακόμα και η μοναδική κόρη του El Chapo, η Alejandrina Gisselle, η οποία υπερασπίζεται με πάθος τις εγκληματικές δραστηριότητες του πατέρα της. «Είμαι όμορφη χάρη στη μητέρα μου», έγραψε η νεαρή στους 40.000 ακόλουθους που έχει στο Twitter και συνέχισε: «Έξυπνη χάρη στον πατέρα μου και δολοφόνος χάρη σε μένα».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.