ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χίος: Έβαλε αγγελία και αναζητά… νονούς

Έναν πρωτότυπο αλλά και ευρηματικό τρόπο βρήκε μία νεαρή μητέρα Ρομά από τη Χίο προκειμένου να βαπτίσει τα 2 από τα 5 παιδιά της. Μη έχοντας φίλους ή συγγενείς στο νησί αποφάσισε να αναρτήσει αγγελία στην πλατεία Βουνακίου στην οποία αναφέρει:

«Ζητάω νονούς για τα παιδιά μου, το ένα είναι 3 ετών και το άλλο 3 μηνών. Τηλέφωνο 6943233311. Δεληγιάννη 8 – Κοντά στη μητρόπολη».

Η ιστορία της

Το politischios.gr επικοινώνησε με τη νεαρή μητέρα. Όπως εξήγησε είναι Ελληνίδα Ρομά και αναζητά ανθρώπους να βαπτίσουν τα 2 από τα 5 παιδιά της, τα οποία μεγαλώνει μόνη της μιας και πρόκειται για χωρισμένη μητέρα η οποία δεν έχει συγγενείς και φίλους στο νησί.

«Είμαι Ελληνίδα όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες. Η καταγωγή μου είναι Ρομά χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Τα 3 παιδιά μου είναι ήδη βαπτισμένα. Επειδή όμως δεν έχω γνωστούς στο νησί αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση και να απευθυνθώ στον κόσμο για βοήθεια. Τα δύο παιδιά που θέλω να βαφτίσω είναι 2 αγόρια 3 μηνών και 3 χρονών. Είχε βρεθεί μία κυρία να τα βαπτίσει όμως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, χειρουργήθηκε και έτσι η βάπτιση αναβλήθηκε. Δεν αναζητώ πλούσιους νονούς όπως πιθανά να σκεφτούν πολλοί. Ενδιαφέρομαι απλά να βρεθούν 2 άτομα να δώσουν το όνομα στα παιδιά», ανέφερε η Μαρία στον «π».

Να σημειωθεί ότι ο «π» απευθύνθηκε προσωπικά στον Μητροπολίτη Χίου ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα 2 παιδιά να βαπτιστούν Χριστιανοί.

13843579_10153636224321689_1337779651_o

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.