ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χαστούκισαν τη ΝΕΚΡΗ μάνα του Νίκου Μουτσινά μέσα στο φέρετρο! [Video]

Πρωτοφανή περιστατικά στην κηδεία της μητέρας του παρουσιαστή! «Την ώρα της ταφής ακούω «ο αετός πεθαίνει στον αέρα»! Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα»;

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη σε μια συνέντευξη που άφησε εποχή! Ο ηθοποιός και παρουσιαστής περιέγραψε με λεπτομέρειες την ημέρα της κηδείας της μητέρας του με έναν μοναδικό, όμως, τρόπο και αποκάλυψε περιστατικά που δεν έχουν προηγούμενο!

Η φίλη που χαστούκισε τη μητέρα του μέσα στο φέρετρο!
«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια»!

Η άφιξη της Ζωής Λάσκαρη με άσπρα ρούχα
«Ήρθε και η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία. Μέσα σε όλο αυτό, γυρνάω και τους λέω: «Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι! Δεν θα φύγουν όλοι και δεν θα θυμούνται τη μάνα μου και θα μπει η Λάσκαρη να κλέψει τις εντυπώσεις»! Σκάει η Λάσκαρη με κάτασπρα και ανοίγουν το καπάκι».

Το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη την ώρα της ταφής
«Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει «ο αετός πεθαίνει στον αέρα»! Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα»;

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.