ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χάος στους δρόμους την Τετάρτη: 24ωρη απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

Χάος αναμένεται την Τετάρτη στους δρόμους της Αθήνας καθώς οι συνδικαλιστές των μέσων σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ) εξήγγειλαν αιφνιδιαστικά 24ωρη απεργία!

Οι συνδικαλιστές κάνουν την απεργία σε ένδειξη αντίδρασης στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ.

Καλούν επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το πρωί έξω από το ΤΑΙΠΕΔ ενώ σημειώνουν στην ανακοίνωση τους: «οι αστικές συγκοινωνίες θα είναι η επόμενη δραστηριότητα, που μεθοδεύεται να παραδοθεί στα αδηφάγα ιδιωτικά, κερδοσκοπικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες αυτών των επιλογών για τον ελληνικό λαό. Αδιαφορώντας για τα ακριβά ναύλα και την ανασφάλεια των ιδιωτικών μεταφορικών μέσων».

Υπενθυμίζεται ότι μετ’ εμποδιών  πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια σε ΟΣΕ και προαστιακό λόγω στάσεων εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη και την Πέμπτη θα γίνουν στάσεις εργασίας 5 με 8 το πρωί, από τη μια έως τις τέσσερις μετά το μεσημέρι και από τις εννέα το βράδυ έως τα μεσάνυκτα, ενώ αύριο Τετάρτη θα τραβήξουν 24ωρο χειρόφρενο.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.