ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χάος εν ώρα πτήσης: Επαθε αμόκ, δάγκωσε τον διπλανό του και πέθανε

Χάος επικράτησε εν ώρα πτήσης, όταν ένας 24χρονος έπαθε αμόκ, δάγκωσε άλλον επιβάτη και στη συνέχεια πέθανε.
 
Ο νεαρός άνδρας από τη Βραζιλία έτρεμε έντονα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν δάγκωσε άλλον επιβάτη που καθόταν κοντά του και ο οποίος προσπάθησε να τον συγκρατήσει, κατά την πτήση από τη Λισαβόνα προς το Δουβλίνο. Τα μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες, όταν εκείνος έχασε τις αισθήσεις τους. Ενας γιατρός και μία νοσοκόμα που βρίσκονταν στο αεροπλάνο έσπευσαν να τον βοηθήσουν, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
 
Μετά από αυτό το περιστατικό, το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Κορκ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού. Πριν λιποθυμήσει, σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο 24χρονος έπαθε απανωτές κρίσεις και έβγαζε περίεργους ήχους.
 
Ο επιβάτης τον οποίο δάγκωσε ο Βραζιλιάνος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κορκ, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες ταξίδεψαν ως το Δουβλίνο με λεωφορείο.
 
Δεν ήταν το μοναδικό συμβάν όμως σε αυτή την πτήση, αφού η αστυνομία συνέλαβε μία 44χρονη από την Πορτογαλία, καθώς στη βαλίτσα της βρέθηκαν 2 κιλά αμφεταμίνες. Δεν έχει γίνει γνωστό όμως αν αυτή η γυναίκα είχε κάποια σχέση με τον 24χρονο Βραζιλιάνο.
 
 
 
 
 
 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.