ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χανιώτης βρήκε στον δρόμο 7.500 ευρώ! Δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε…

Πολλά μπράβο για έναν οδηγό λεωφορείου, στα Χανιά ο οποίος βρήκε  μπροστά του ένα λαχείο που όμως δεν ήταν δικό του και έτσι αποφάσισε να το παραδώσει στην αστυνομία.

Τι λαχείο;  Την Τετάρτη, όπως μετέδωσε η Νέα Τηλεόραση, ο μοτοσικλετιστής, ενώ κινούνταν στο Καλάμι, έχασε ξαφνικά τη μπαγαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στο δρόμο, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό.

Ο οδηγός βρισκόταν ακριβώς πίσω του, σταμάτησε, σήκωσε τη μπαγαζιέρα και όταν την άνοιξε  είδε ένα… μικρό θησαυρό αξίας 7.500 ευρώ.

Δίχως δεύτερη σκέψη, πήρε τη μπαγαζιέρα με το χρηματικό ποσό και την παρέδωσε στην αστυνομία. Οι αρχές στη συνέχεια βρήκαν τον ιδιοκτήτη και του επέστρεψαν τα χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την μισθοδοσία υπαλλήλων σε κατάστημα που διαθέτει.

Φανταστείτε λοιπόν ο έντιμος οδηγός να μην είχε προβεί σε αυτήν την πράξη, πόσες οικογένειες θα επηρεάζονταν. Και αντιστροφα, φανταστείτε πόσοι άνθρωποι είναι σήμερα ευγνώμονες που το… μηνιάτικό τους “έπεσε” στα χέρια του συγκεκριμένου Χανιώτη.

Ακόμα πιο συγκινητικό είναι το γεγονός ότι ο οδηγός, δεν δέχτηκε να λάβει ούτε τα εύρετρα που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και αντιστοιχούν στο 10% του ανευρεθέντος ποσού, αν και ο καταστηματάρχης προθυμοποιήθηκε να του τα αποδώσει.

Ένας… αληθινά “ενάρετος κύκλος της οικονομίας”.

Πηγή: flashnews.gr

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.