ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χαμός στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε»: Νταής άντρας χτύπησε την γυναίκα του! (βίντεο)

Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά ενός άνδρα, ο οποίος χτύπησε τη γυναίκα του, στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν την έναρξη της συναυλίας του ΣΚΑΪ, «Όλοι μαζί μπορούμε».

Στο βίντεο που «ανέβασε» μία χρήστρια του facebook, απεικονίζεται ο «νταής» αυτός άνδρας να φωνάζει και να κινείται επιθετικά εναντίον κάποιου άλλου θεατή, σε ανώτερο διάζωμα. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε.

Οι παρευρισκόμενοι τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση ενός σεκιούριτι, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Μόνο για μερικά λεπτά όμως, αφού στη συνέχεια κινήθηκε εναντίον κάποιου άλλου θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε για το χαστούκι που είχε δώσει προηγουμένως στη γυναίκα του.

Η οργή των παριστάμενων ήταν τέτοια που του επιτέθηκαν αρκετοί πριν προλάβει να τον χτυπήσει και στη συνέχεια αποχώρησε μόνος, με σκισμένη την μπλούζα του.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.