ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χαβάη: Με ένα λεσβιακό φιλί κέρδισαν 80.000 δολάρια!

Δύο λεσβίες από το Λος Άντζελες πήγαν διακοπές στην Χαβάη πριν ένα χρόνο – Πώς ένα αθώο φιλί μεταξύ τους έγινε η αιτία να λάβουν με δικαστική απόφαση ένα μεγάλο ποσό;

Η Courtney Wilson και η Taylor Guerrero από το Λος Άντζελες αποφάσισαν να πάνε διακοπές στο τρίτο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης, το Οάχου, το περασμένο έτος, χωρίς να φαντάζονται ούτε στα πιο τολμηρά τους όνειρα ότι αυτό το ταξίδι θα τους απέφερε και κέρδος…

Μία ημέρα οι δύο γυναίκες, που εκείνη την περίοδο ήταν ζευγάρι, πήγαν για ψώνια σε παντοπωλείο του νησιού και καθώς περπατούσαν σε διάδρομο του καταστήματος άρχισαν να επιδίδονται σε τρυφερές περιπτύξεις και έδωσαν ένα φιλί. Όμως, για την κακή τους τύχη στο ίδιο παντοπωλείο βρισκόταν ένας αστυνομικός, ο Bobby Harrison, που παρατήρησε τις εκδηλώσεις τρυφερότητας των δύο γυναικών και τους φώναξε δυνατά να σταματήσουν αλλιώς θα της «πετάξει έξω».

Οι δύο γυναίκες συμμορφώθηκαν για λίγο με τις υποδείξεις του Harrison, αλλά στην συνέχεια επανέλαβαν την μεταξύ τους τρυφερότητα και τότε, ο αστυνομικός άρπαξε βίαια από τον καρπό την Wilson. Μια συμπλοκή συνέβη μεταξύ του αστυνομικού και των δύο γυναικών με αποτέλεσμα την σύλληψή τους και την φυλάκισή τους για τρεις ημέρες.

Οι γυναίκες τελικά αφέθηκαν ελεύθερες, αφού οι κατηγορίες εναντίον τους για «επίθεση σε αστυνομικό» δεν ευσταθούσαν νομικά και οι ίδιες κατέθεσαν αγωγή για την παράνομη κράτησή τους. Μετά από εσωτερική έρευνα του αστυνομικού τμήματος της Χονολουλού για το συμβάν απορρίφθηκε κάθε κατηγορία εναντίον των δύο γυναικών ενώ το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Χονολουλού αποφάσισε να κάνει διακανονισμό με τις δύο γυναίκες και να τους δώσει το ποσόν των 80.000 δολαρίων. Στις 6 Ιουλίου θα ληφθεί η οριστική απόφαση, καθώς χρειάζεται και η έγκριση του τοπικού συμβουλίου της Χονολουλού.

Όταν έγινε η σχετική ανακοίνωση η Wilson δήλωσε ενθουσιασμένη και αποκάλυψε ότι με την σύντροφό της θα μοιραστούν τα χρήματα, αν και δεν είναι πια ζευγάρι, αλλά παραμένουν φίλες καθώς η Guerrero αποφάσισε να μείνει για πάντα στην Χαβάη.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.