ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ώρα μηδέν για Ουγγαρέζο – Συνατσάκη: Τις επόμενες μέρες αποφασίζεται το μέλλον του Spata Live!

Σκούρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για το “This is Spata Live”. Tα όχι πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και αναμένεται να πάρουν άμεσα αποφάσεις για το μέλλον της καθημερινής απογευματινής εκπομπής του σταθμού. Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι αν η εκπομπή παραμείνει και συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, θα πετύχει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει ο αντίστοιχος χρόνος αναμονής.

Η συγκεκριμένη ζώνη μετάδοσης είναι άκρως ανταγωνιστική, καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονται στον αέρα αρκετές εκπομπές. Η Τατιάνα Στεφανίδου στο E με την εκπομπή “Tatiana Live”, κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, τόσο από το “Spata Live”, όσο και από το “Λόγω Tivis”. Επίσης τρεις ακόμα εκπομπές μαγειρικής σε Mega, Star και ΣΚΑΙ κερδίζουν το δικό τους μερίδιο στην τηλεοπτική πίτα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT το μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη, όσον αφορά το “Spata Live”, αναμένεται να κριθεί τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση του Τζώνη Καλημέρη για το μέλλον της εκπομπής θα είναι μάλλον αρνητική. Το πώς θα αξιοποιήσει το κανάλι τους δύο παρουσιαστές, είναι κάτι που θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα. Σίγουρα πρόκειται για δύο πρόσωπα που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου και ο ΑΝΤ1 θα ήθελε να τους έχει στο δυναμικό του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σκρομπόλας
Επιμέλεια: Φίλιππος Αντωνίου

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.