ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Βρέθηκε το κοριτσάκι που απήγαγαν Ρόμα !

Αίσια έκβαση είχε η απαγωγή του 4χρονου κοριτσιού στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το κοριτσάκι βρέθηκε σε έναν καταυλισμό Ρομά.  Το άρπαξαν 4, 5 Ρομά που μάλλον είχαν συγγένεια με την οικογένεια.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Συναγερμός σήμανε σήμερα …το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μετά την ενημέρωση για αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή του λιμένα της Πάτρας.

Εκτεταμένες αναζητήσεις πραγματοποιούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr. για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων, ανάμεσα τους και μια γυναίκα.

Τα άτομα αυτά, τα οποία ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι Ρομά, φαίνεται να άρπαξαν ανήλικο ομοεθνή τους από την περιοχή του λιμανιού.

Οι δράστες επιβαίνουν σε δυο Ι.Χ αυτοκίνητα, ένα σκούρου και ένα ανοικτού χρώματος..

Νεώτερη ενημέρωση: Η Ρομά μητέρα του ανήλικου παιδιού σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του tempo24.gr, απευθύνθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και δήλωσε πως της άρπαξαν το παιδί μέσα στο λιμάνι.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Άμεσης Δράσης καθώς και του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών κάνουν εκτεταμένες αναζητήσεις στους καταυλισμούς της περιοχής, καθώς εικάζεται πως μπορεί οι τέσσερις άνδρες και η γυναίκα με το παιδί που άρπαξαν να έχουν πάει εκεί.

makeleio.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.