ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλος – Θρήνος για τον μαθητή που αυτοκτόνησε με δίκαννο

Θρήνος επικρατεί για τον 18χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε στο Βόλο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Δημητριάδα Βόλου, όταν ο ανήλικος επέστρεψε από το σχολείο του. Σύμφωνα με νέα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. 

Ο μαθητής επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του που τον μετέφερε με το μοτοποδήλατό του και έφυγε αφήνοντάς τον μόνο, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε. Λίγα λεπτά αργότερα ο μαθητής πήρε το όπλο που ήταν κρυμμένο σε μια ντουλάπα, το στήριξε στη θέση της καρδιάς του και πάτησε την σκανδάλη!

Η σορός του 18χρονου μαθητή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου ενώ πρόκειται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Ο πατέρας του μαθητή είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο – βιοπαλαιστή που μεγάλωνε μόνος του τα δυο παιδιά του και έκανε ότι μεροκάματα έβρισκε για να ζήσει την οικογένεια.

Φίλοι του μαθητή επικοινώνησαν με το prismanews.gr μετά το δημοσίευμα της είδησης και δηλώνουν συντετριμμένοι με το τραγικό περιστατικό ενώ μας παραχώρησαν posts από τον προσωπικό λογαριασμό του μαθητή που συγκλονίζουν.

post18a1

post18b2

post18c1

prismanews.gr/

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.