ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο-πρόκληση με Ρωσίδες μαθήτριες που κουνάνε καλά τα… οπίσθιά τους!

Οι αρχές της πόλης διέταξαν μέχρι και προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί ποιος εξέθεσε ανεπανόρθωτα τα κορίτσια στο Διαδίκτυο!

Άνω-κάτω έγινε η συντηρητική τοπική κοινωνία της πόλης Όρενμποργκ στη Ρωσία με αφορμή το βίντεο που ανέβηκε στο Διαδίκτυο απεικονίζοντας μαθήτριες σχολής χορού να κουνούν προκλητικά τους γοφούς τους δείχνοντας στο κοινό κυρίως την… οπίσθια πλευρά τους, στο πλαίσιο ενός χορευτικού.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Russiatoday, οι αρχές της πόλης Όρενμπουργκ στη νότια Ρωσία διέταξαν μέχρι και προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στο περιστατικό που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τις νεαρές Ρωσίδες!
Δείτε το βίντεο:

 

Πάντως, το twerking (χορός με προκλητικό κούνημα γοφών) των νεαρών Ρωσίδων έκανε θραύση στο Διαδίκτυο. Το επίμαχο χορευτικό ξεκινά με το αρκουδάκι Γουίνι να εμφανίζεται στην αρχή στην σκηνή κρατώντας ένα άδειο δοχείο και ζητά να του το γεμίσουν μέλι. Η σκηνή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τις «μικρές μέλισσες»- τις Ρωσίδες μαθήτριες- να εισέρχονται στη σκηνή και την περισσότερη ώρα να αφήνουν ακάλυπτη την οπίσθια πλευρά τους, καθώς οι μίνι φούστες που φορούν, όχι απλά δεν κρύβουν τίποτα, αλλά εξάπτουν τη φαντασία του κοινού. Οι Ρωσίδες λικνίζονται στους ήχους της μουσικής και κάποια στιγμή σέρνονται στο πάτωμα με τα καλλίγραμμα πόδια τους – και όχι μόνο – να είναι σε κοινή θέα.  

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Russiatoday, το βίντεο τραβήχτηκε τον Ιανουάριο στη διάρκεια επιδείξεων που οργάνωσε η σχολή μοντέρνου χορού Kredo, στην πόλη Όρενμπουργκ. Όταν, όμως ανέβηκε στο You Tube το επίμαχο βίντεο, έκανε πάταγο. Μόνο μέσα σε δύο ημέρες, τρία εκατομμύρια χρήστες  έκαναν «κλικ» για να το απολαύσουν με τις τοπικές αρχές του Όρενμπουργκ να ξεκινούν έρευνα για να εντοπίσουν όλους όσοι ευθύνονται για την ανάρτηση του βίντεο στο Ιντερνέτ που εξέθεσε τα κορίτσια. 

«Το θέαμα με το αρκουδάκι Γουίνι που εμφανίζεται στην αρχή κρατώντας ένα άδειο δοχείο ζητώντας να του το γεμίσουν μέλι, ακολουθούμενο  από τις μικρές μέλισσες προκάλεσε ισχυρές αναταράξεις στην ρωσική κοινωνία που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες εμφανίσεις», γράφει το Russiatoday. 

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.