ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αλβανία: Αντικατέστησαν την τόπλες παρουσιάστρια με μια ακόμα λιγότερο ντυμένη! [Video]

Η μελαχρινή έκανε γυμνή φωτογράφηση στο Playboy κι αυτό θεωρήθηκε υπερβολικό για ειδήσεις – Στη θέση της μια σέξι ξανθιά  που παρουσιάζει το πρόγραμμα φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό γιλέκο

Η είδηση είχε κάνει το γύρο του κόσμου μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ένα τηλεοπτικό κανάλι στην γειτονική Αλβανία είχε την «ιδέα» να λέει τις ειδήσεις μια παρουσιάστρια που δεν φορούσε μπλουζάκι ή στηθόδεσμο – όλα κι όλα, όμως, φορούσε το σακάκι της σοβαρότητας ενός δελτίου κανονικά!

Τρεις μήνες κράτησε τη θέση της η μελαχρινή Ενκι Μπρατσάι, μέχρι που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να συμφωνήσει σε γυμνή φωτογράφιση για το Playboy. Ε, αυτό δεν μπόρεσε να το αντέξει το συντηρητικό μουσουλμανικό κοινό της γείτονος και η κοπέλα απολύθηκε…

Το κανάλι όμως, «δεν τα έβαψε μαύρα» και σε καμία περίπτωση δεν έκανε… βήματα πίσω, επιστρέφοντας στις κλασικές μορφές παρουσίασης των ειδήσεων. Αντίθετα, προσέλαβε μια επίσης νέα, ωραία και πολύ σέξι παρουσιάστρια, που όχι μόνο λέει κι εκείνη τόπλες τις ειδήσεις, αλλά… αντικατέστησε και το σακάκι με ένα μικροσκοπικό γιλέκο, που αφήνει ακόμα λιγότερα στη φαντασία των τηλεθεατών.

Η Γκρέτα Χόξα με το γιλέκο στα αλβανικά χρώματα

Η ξανθιά Γκρέτα Χόξα μάλιστα για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα γιλέκο στα χρώματα της Αλβανίας, μιας και συνέπεσε με την ημέρα απελευθέρωσης της χώρας από τους ναζί.

Η πρεμιέρα της ξανθιάς τόπλες παρουσιάστριας στην αλβανική τηλεόραση:


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.