ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

VIDEOS – «Μπρούσκο» επεισόδια 95-96-97

Μπρούσκο Επεισόδιο: 95

Περίληψη:

Ο Διαμαντής προσκαλεί τη Δάφνη σε γεύμα για να της κάνει μια δελεαστική πρόταση. Οι Ματθαίοι έχουν αγωνία με την εξαφάνιση της Μελίνας, μόνο ο Αχιλλέας είναι εξαγριωμένος, επειδή νομίζει
πως εκείνη έχει ως προτεραιότητα τη νέα της δουλειά.

Ο Γιώργος έξαλλος, συναντά τον Σήφη, οι απειλές του όμως δεν τον πτοούν. Το ίδιο σκληρή είναι και η Μελίνα απέναντι στον πατέρα της και η όλη κατάσταση την τρομοκρατεί και τη φοβίζει, αφού ξέρει πως αυτό ίσως σημάνει και το τέλος της σχέσης της με τον Αχιλλέα.

Ο Μηνάς κανονίζει να συναντήσει για τελευταία φοράτην Αλίκη, τα σχέδιά του όμως θα χαλάσει η Βασιλική, που αποφασίζει να γυρίσει απροειδοποίητα στα Χανιά. Ο Σήφης προχωρά το σχέδιο του για να καταστρέψει επαγγελματικά και οικονομικά τον Αχιλλέα και ανακοινώνει στον Διαμαντή τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια και τη συνεργασία του με τον Μάρκο.

 

  Μπρούσκο Επεισόδιο: 96

Περίληψη:

Μετά από τις αποκαλύψεις του Σήφη, η Μελίνα επιτίθεται στον πατέρα της, αρνούμενη να δεχτεί τις δικαιολογίες του και τον διώχνει. Το πρόβλημα της τώρα, είναι ότι ντρέπεται να αντικρίσει τον
Αχιλλέα.

Ο Διαμαντής γίνεται έξαλλος με τη συνεργασία του Σήφη και της Αναστασίας με τον Μάρκο. Η επιμονή της Αλίκης να διεκδικεί τον Μηνά, θα έχει σαν αποτέλεσμα να τσακωθεί η Βασιλική, με τον Μηνά και να ανακαλύψει τα πειστήρια της απιστίας του Μηνά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο πατέρας της Μελίνας απελπισμένος από τις αποκαλύψεις και την αντίδραση της κόρης του πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη, οπλισμένος και αποφασισμένος για όλα. Ο Γιώργος πυροβολεί τον Σήφη μέσα στο σπίτι του εν ψυχρώ.

 

  Μπρούσκο Επεισόδιο: 97

 

Δεν θα ανεβούν τα επεισόδια 93, 94 του μπρούσκο αυτή τη εβδομάδα λόγω τεχνικού προβλήματος. 

Θα ανεβούν στις 13 Φεβρουαρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 75 – 76 – 77 – 78 – 79

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80 – 81 – 82 – 83 – 84

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 85 – 86 – 87 – 88 – 89

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 90 – 91 – 92

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς της σειράς στο κανάλι και στους δημιουργούς των τραγουδιών τα οποία καλύπτουν τη σειρά και στο κανάλι που προβάλλεται..!!! Να προσθεσω πως εαν τυχαινει και κοβονται σκηνες αυτο το κανουν απο τα πενυματικα δικαιωματα… δεν ευθυνομαι εγω! δλδ εξ αρχης το βιντεο ειναι ετσι φτιαγμενο! ΑΑΑ και οι ημερομηνιες μεσα στις αγκυλες ειναι οι πιθανες για να προβληθει το σηριαλ για αλλαγες του καναλιου δεν ευθυνομαι εγω!

Μια ρομαντική και παθιασμένη ερωτική ιστορία. Ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα.

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου
Πρωταγωνιστούν:
Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου Βαρβάρα Λάρμου Αλέξανδρος Παρίσης

*** Τα βίντεο με τα λιγότερα λεπτά είναι επειδή κόβουν οι ίδιοι σκηνές λόγω πνευματικών δικαιωμάτων…!!!

allaksogolies.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.