ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο – Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μαλακάσα

Εξω από τα δικαστήρια κάτοικοι και φορείς του Ωρωπού οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης οι εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Ωρωπού, τέσσερις αντιδημάρχους, δύο δημοτικούς συμβούλους και  δύο πρόεδρος συλλόγων της περιοχής που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονται από νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Διονύσου και φορείς και κάτοικοι του Ωρωπού, οι οποίοι εκφράζουν με τον τρόπο αυτό τη συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες.

Μάλιστα κατά την άφιξη των εννέα στην Ευελπίδων, οι συγκεντρωμένοι τους αποθέωσαν φωνάζοντας συνθήματα όπως «Νάτοι, νάτοι οι αγωνιστές» και «Όλοι οι δρόμοι ανήκουν στο λαό».

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον αγώνα των κατοίκων και της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού κατά της αύξησης στο τέλος διοδίων, αλλά και της δημιουργία νέων σταθμών στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού «υπογραμμίζοντας το παράδοξο που συμβαίνει στο δήμο Ωρωπού, να λειτουργούν δηλαδή ένας μετωπικός και έξι παράπλευροι σταθμοί διοδίων».

Τη σύλληψη του δημάρχου Ωρωπού και μελών του δημοτικού συμβουλίου καταδίκασε και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής ζητώντας την άμεση άρση της κράτησής τους και την απόρριψη κάθε κατηγορίας σε βάρος τους.

 protothema.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.