ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

UEFA: Οριστικά στη Γαλλία το Euro 2016!

Παρά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η UEFA αποφάσισε να μην αλλάξει η χώρα διοργάνωσης του Euro 2016 και να διεξαχθεί κανονικά στην Γαλλία (10 Ιουνίου-10 Ιουλίου).

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι, υπήρξε έντονη συζήτηση, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 θα πρέπει να διεξαχθεί στη Γαλλία, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Οι… φωνές που ήθελαν την αλλαγή της έδρας της διοργάνωσης -για λόγους ασφαλείας- ήταν αρκετές, αλλά τελικά η UEFA αποφάσισε πως το Euro 2016 να πραγματοποιηθεί στη Γαλλία

“Η κλήρωση του EURO θα γίνει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι και η τελική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου 2016”, αναφέρεται στην επίσημη τοποθέτηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε πως το EURO θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης. Από την αρχή του πρότζεκτ έχει ληφθεί υπόψη πιθανή τρομοκρατική απειλή. Όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του EURO θα συνεχίσουν τη δουλειά τους και θα παρακολουθούν από κοντά το επίπεδο κινδύνου”, συνεχίζεται στην ανακοίνωση.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.