ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τζόκερ: Έτσι κέρδισε τα 10,3 εκατ. ο σούπερ-τυχερός

Εκτός από την τυχερή εξάδα, είχε και 19 επιτυχίες στη 2η κατηγορία – Τι λένε στο protothema.gr οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου στο Νέο Ψυχικό

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η τύχη του αγνώστων στοιχείων παίχτη που το βράδυ της Κυριακής αποδείχθηκε ότι ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να προβλέψει τους τυχερούς 5+1 αριθμούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Κι αυτό γιατί εκτός από τα 9,8 εκατομμύρια που κλήρωνε η πρώτη κατηγορία, ο εν λόγω παίχτης καταφέρε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία κερδίζοντας άλλα περίπου 475.000 ευρώ (25.000 ευρώ για κάθε τυχερό δελτίο στη δεύτερη κατηγορία).

Έτσι συνολικά τα κέρδη του ανέρχονται σε 10,3 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως εξήγησαν στο protothema.gr οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου στο Νέο Ψυχικό όπου συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο, ο εν λόγω παίχτης συμπλήρωσε πένε αριθμούς από τους 49 και όλους τους αριθμούς Τζόκερ.

«Από το πρωί γίνεται ένας χαμός, έχουν περάσει οι γείτονες, το έχουν δείξει τα κανάλια, μας δίνουν τα συγχαρητήρια τους, έχει περάσει πάρα πολύς κόσμος, τηλεφωνήματα, καταλαβαίνετε τώρα» δήλωσε στο protothema.gr η κυρία Ευφημία Ριζάκη, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου «ΟΠΑΠ» που παίχτηκε το χρυσό δελτίο.

«Και στο παρελθόν έχουμε δώσει μεγάλα κέρδη. Εύχομαι να είναι τυχερός ο κόσμος και να κερδίζει πάντα» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο σύζυγος της κυρίας Ριζάκη.

Όσο για την ταυτότητα του μεγάλου τυχερού η κυρία Ριζάκη απαντά ότι «τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζουμε, ούτε καν μου περνάει από το μυαλό. Από την Παρασκευή μέχρι χθες το βράδυ πέρασαν πάρα πολλοί και έριξαν δελτίο».

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.