ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τσάρλι Κάρβερ: «Είμαι ένας περήφανος γκέι άντρας»

Το ότι είναι ομοφυλόφιλος παραδέχθηκε ο πρωταγωνιστής γνωστής τηλεοπτικής σειράς, που εξομολογήθηκε μέσω των social media ότι κατάλαβε την σεξουαλική του ταυτότητα σε ηλικία 12 ετών!

«Όταν ήμουν νεαρό αγόρι, ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ήξερα ότι ήθελα να γίνω πολλά πράγματα, όπως ζωγράφος, ποδοσφαιριστής, δεινόσαυρος… Αλλά μου “κόλλησε” η υποκριτική. Περίπου στην ίδια ηλικία ήξερα επίσης, εντελώς αφηρημένα, ότι ήμουν διαφορετικός από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας μου», έγραψε, σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο Τσάρλι Κάρβερ, που πρωταγωνιστεί (μαζί με τον δίδυμο αδερφό του) στη σειρά «Teen Wolf» και παλιότερα στο «The Leftovers».

Ο 27χρονος ηθοποιός παραδέχεται ότι ένιωθε απελπισμένος και απομονωμένος, ωστόσο, αποδέχθηκε το ότι είναι ομοφυλόφιλος: «έλεγα δυνατά ”είμαι γκέι”. Έλεγα αυτές τις λέξεις πρώτα σε μένα, για να δω πώς νιώθω. Ηχούσαν αληθινές και μισούσα τον εαυτό μου γι’ αυτές. Ήμουν 12. Μου πήρε μερικά χρόνια για να καταφέρω να επαναλάβω αυτές τις λέξεις και σε άλλους. Συνέχισα να τις λέω στον εαυτό μου και ένιωθα άνετα, αλλά και σίγουρος για να τις ξαναπώ, αυτή τη φορά στην οικογένειά μου».

spl1187833_057 (851x1024).jpg

Παράλληλα, ο Τσάρλι επισημαίνει πως η οικογένειά του αποδέχθηκε αυτό που είναι, ωστόσο, γνωρίζει πως δεν είναι όλοι οι γκέι στην ίδια θέση με εκείνον.

Όσο γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις;
«Η τιμιότητα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω ότι το να συνεχίσω να κρύβω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου θα ήταν σαν να διαιωνίζω τη δυστυχία, τον φόβο και την ντροπή, που  νιώθουν πολλοί άλλοι στον κόσμο», αναφέρει.

 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.