ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τροχαίο – σοκ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τίτλοι τέλους στον έρωτά της!

Έζησε τον απόλυτο τρόμο στην άσφαλτο με τις στιγμές αυτές να την έχουν στοιχειώσει.

ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Δραματικές στιγμές έζησε στην άσφαλτο, αφού είδε τον Χάρο με τα μάτια της. Ο τρόμος που ένιωσε μέχρι σήμερα δεν λέει να φύγει από το μυαλό της, που θέλοντας να ξορκίσει το κακό μιλά ανοιχτά γι αυτό. Πριν μερικές μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή ένα θέμα που παρουσίαζε στην εκπομπή της για αεροπορικά δυστυχήματα, αποκάλυψε τα τραύματα που της έμειναν όταν έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.


Μέχρι σήμερα κάθε φορά που ακούει απότομα φρεναρίσματα το αίμα της παγώνει, ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ το σοκ που υπέστη όταν χρειάστηκε να οδηγήσει ξανά το αυτοκίνητό της. “Ήταν δύσκολο στην αρχή, έκλαψα, αλλά μου είπαν ότι πρέπει να οδηγήσω για να το ξεπεράσω”, αποκάλυψε πρόσφατα στο “Σπίτι μου Σπιτάκι μου”. Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, όταν ανήμερα των γενεθλίων της, λίγο κόντεψε να χάσει τη ζωή της. Οι σκηνές με το βυτιοφόρο να πέφτει πάνω της και εκείνη να βγαίνει αιμόφυρτη από τα συντρίμια του αμαξιού της, πολλά βράδια στοιχειώνουν τον ύπνο της.

“Είχα ένα τροχαίο πολύ σοβαρό, τράκαρα με βυτιοφόρο την ημέρα των γενεθλίων μου”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που όχι μόνο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν γνώριζε τι επιπτώσεις θα άφηνε όλο αυτό στην υγεία της. “Ήμουν στο νοσοκομείο και νόμιζα πως δεν θα ξαναπερπατήσω” αναφέρει, ευγνωμονώντας τον Θεό που τελικά την έσωσε.

Ο άντρας που την πρόδωσε
Όπως μάλιστα παραδέχεται το μόνο θετικό που βγήκε από το συγκεκριμένο ατύχημα, ήταν ότι στάθηκε η αφορμή να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση εκείνο το διάστημα, δεν ήταν ο κατάλληλος. Παρόλο που ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια, λόγω του ότι εκείνος ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερος, η στάση που κράτησε απέναντί της, ήταν η χειρότερη προδοσία. Όχι μόνο δεν τη στήριξε ψυχολογικά, αλλά η αδιαφορία που της έδειχνε όσο εκείνη αγωνιούσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, την έκανε να ρίξει τους τίτλους τέλους. “Ήμουν πολύ ερωτευμένη, ήθελα να ζήσουμε για πάντα μαζί . Όμως όταν έγινε το ατύχημα είδα τον άνθρωπο που είχε δίπλα μου και δεν ήταν ο σύντροφος που ήθελα”, έχει δηλώσει.

Πηγή: YES

athensmagazine.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.