ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τροχαίο για την Μαρία Φραγκάκη: Τι αναφέρει η ίδια;

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», λένε και αυτό το κατάλαβε για τα καλά η Μαρία Φραγκάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος, λίγο μετά το τέλος της πρωινή εκπομπής της στο ραδιόφωνο και τον Easy 97,2 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα. Από την πρόσκρουση χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
 
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής της. Η Μαρία, όπως κάθε μέρα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε από το στούντιο. Λίγο πιο κάτω όμως, ένα αυτοκίνητο παραβίασε το Stop και καθώς έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο δικό της όχημα και το παρέσυρε για κάποια μέτρα. Δυστυχώς η σύγκρουση έγινε από τα αριστερά – από την πλευρά του οδηγού – με αποτέλεσμα η Μαρία να χτυπήσει και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
 
«Φτηνά τη γλίτωσα», δήλωσε στο TLIFE λίγο μετά την έξοδό της από το  Υγεία, όπου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο θεράπων ιατρός μάλιστα, της είπε ότι χρειάζεται να ξεκουραστεί για λίγο, μέχρι να συνέλθει πλήρως. «Μου είπαν πως χρειάζεται λίγο ξεκούραση και ηρεμία τώρα. Ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα. Αλλά οι γιατροί θα πρέπει για λίγο να με παρακολουθήσουν για προληπτικούς λόγους. Ευτυχώς όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Το αυτοκίνητό της, βέβαια, έχει σοβαρή ζημιά, αλλά μπροστά στην υγεία της, η γνωστή δημοσιογράφος δεν νοιάζεται για τις υλικές ζημιές. Τώρα, προέχει να ξεκουραστεί λίγο έχοντας κοντά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα που τα… «λαχτάρησε». Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή ήταν  ο αγαπημένος της Νίκος Μάρκογλου και η αδελφή της Εύη Φραγκάκη, ενώ και τα τηλεφωνήματα από φίλους δεν έχουν σταματήσει! Εκείνη, πάντως, τους ευχαριστεί όλους για τα καλά τους λόγια και ανυπομονεί να γίνει γρήγορα καλά για να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον Easy και το E!
athensmagazine.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.