ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τρόμος στην Κίνα: Νέο φρικτό ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες

Η είδηση της μητέρας που συνεθλίβη από τις κυλιόμενες, πρόλαβε όμως να σώσει το παιδί της προκάλεσε παγκόσμιο σοκ – Σήμερα αποκαλύπτεται νέο ατύχημα στην Κίνα: Ενώ ένας 35χρονος καθάριζε κυλιόμενες σκάλες σε εμπορικό κέντρο της Σαγκάης, το πόδι του πιάστηκε και ο ακρωτηριασμός του ήταν αναπόφευκτος

Ένας καθαριστής σε κυλιόμενες σκάλες, σε εμπορικό κέντρο της Σαγκάης, ήταν ανεβασμένος στις σκάλες και καθάριζε, όταν, ξαφνικά, το ένα του πόδι πιάστηκε σε αυτές και ο άνδρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι κυλιόμενες σκάλες τέθηκαν αμέσως εκτός λειτουργίας, αλλά το πόδι του 35χρονου άνδρα είχε παγιδευτεί και έσπασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Xinmin Evening News.

Παρόλο, που η κυλιόμενη σκάλα σταμάτησε, αμέσως, μόλις συνέβη το περιστατικό, το πόδι του άνδρα είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη και οι γιατροί αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν. Οι σκάλες είχαν κατασκευαστεί από την Mitsubishi και τόσο η εταιρεία, όσο και η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου, διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. 

Ήταν η δεύτερη τραγωδία που συνέβη σε κυλιόμενες σκάλες στην Κίνα αυτή την εβδομάδα. Μόλις, την περασμένη Κυριακή, μια 30χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της, όταν κατέβαινε από κυλιόμενη σκάλα στο εμπορικό κέντρο «AZG Mall» στην Σινγκτσού της κεντρικής επαρχίας Χουμπέι. Η άτυχη γυναίκα είχε προλάβει να σπρώξει τον μόλις δύο ετών γιο της μακριά από τις κυλιόμενες σκάλες, προτού αυτές την «καταπιούν».

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.