ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τρίχρονο αγόρι δεμένο με τριχιά και με σημάδια κακοποίησης στο σώμα του εντόπισαν οι αστυνομικοί στη Νεμέα

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί του Α/Τα Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα.

Ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι ακουγότανε το κλάμα ενός παιδιού.

Και οι δύο αξιωματικοί αστυνομικοί της Νεμέας έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκανε μέσα πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Είδανε ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα

Αμέσως έλυσαν το παιδάκι και με το περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό συγκλονίστηκαν όταν ειδαν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το το κορμί του.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι προς αναζήτηση των γονέων

Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι ,επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Ενημερώθηκε η κ.Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούνε στο χαμόγελο του παιδιού , άμεσα ενημερώθηκε το χαμόγελο του παιδιού και παρέλαβε τα παιδιά για φιλοξενεία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς , Βουλγάρικης καταγωγής ,συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Συγχαρητήρια στο Διοικητή και υποδιοικητή καθώς και σε όλο το προσωπικό του Α/Τα Νεμέας που παρόλες τις ελλείψεις προσωπικού ενήργησαν άμεσα για την προστασία του ανήλικου και την σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.