ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τρίχρονη πνιγόταν στα McDonald’s και οι αρρωστημένοι πελάτες τραβούσαν βίντεο!

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής, αλλά και μέλη από το προσωπικό, οι τριγύρω πελάτες, που απολάμβαναν το φαγητό τους, έβγαλαν τα κινητά τους και… άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν βίντεο, αδιαφορώντας για το μικρό παιδάκι που έβηχε και πάλευε για να βρει ανάσα

Η μόλις τριών ετών, Μίλι Γουάιζ, είχε πάει με τη γιαγιά της σε ένα κατάστημα McDonald’s και μόλις είχε αρχίσει να τρώει το αγαπημένο της πιάτο. Κάπου εκεί, ένα κομμάτι κοτόπουλο κόλλησε στο λαιμό του παιδιού, το οποίο άρχισε να πνίγεται.

Φυσικά, ένας φυσιολογικός άνθρωπος, θα έβγαζε το κινητό του για να καλέσει ασθενοφόρο, την άμεση δράση, οποιονδήποτε έκρινε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει το μικρό κοριτσάκι. Αλλά όχι σε αυτό το εστιατόριο. Όχι αυτοί οι πελάτες. 

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής, αλλά και μέλη από το προσωπικό, οι τριγύρω πελάτες, που απολάμβαναν το φαγητό τους, έβγαλαν τα κινητά τους και… άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν βίντεο, αδιαφορώντας για το μικρό παιδάκι που έβηχε και πάλευε για να βρει ανάσα.

Τελικά, ένας security και κάποια άτομα από το προσωπικό έσπευσαν να βοηθήσουν τη μικρή Μίλι, την οποία μετέφεραν στο νοσοκομείο του Χάρτλπουλ.

«Είμαι αηδιασμένοι με τέτοιους ανθρώπους, που αντί να προσπαθήσουν να βοηθήσουν, τους ένοιαζε να τραβήξουν φωτογραφίες από το μαρτύριο που περνούσε η Μίλι και η μαμά μου» είπε η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού.

Τελικά η Μίλι, με τη σωτήρια βοήθεια του Στιβ, υπαλλήλου ασφαλείας του μαγαζιού, απελευθερώθηκε από το κομμάτι που της είχε κολλήσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μία σερβιτόρα, όπου πλέον αναρρώνει.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.