ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τριαντενό Καρναβάλι την Κυριακή 13 Μαρτίου

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 15:00 προγραμματίζεται η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στην Κεντρική Πλατεία Ιαλυσού με τη συμμετοχή εκατοντάδων Καρναβαλιστών υπό το βλέμμα του -άνω των 5 μέτρων (σε ύψος)- Καρνάβαλου Πειρατή, που κατασκευάζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Την περιγραφή της καρναβαλικής παρέλασης θα κάνει ο Κος Νίκος Διακανθού.
Στο φετινό Τριαντενό Καρναβάλι συμμετέχουν ομάδες ενηλίκων αλλά και παιδιών από τους Παιδικούς Σταθμούς, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία και το Γυμνάσιο της Ιαλυσού, καθώς και μεμονωμένοι, με θέματα που θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών και της φαντασίας καθώς και με θέματα που αφορούν στο Περιβάλλον αλλά και στον Λαϊκό Πολιτισμό της χώρας μας.
Μετά την ολοκλήρωση της Καρναβαλικής Παρέλασης επισκέπτες και καρναβαλιστές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το εντυπωσιακό latin χορευτικό πρόγραμμα της Σχολής Χορού Aldorata, καθώς και το αποκριάτικο χορευτικό πρόγραμμα της Σχολής Χορού Street Dance.
Οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από τους αποκριάτικες και όχι μόνο, μουσικές επιλογές dj.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Τομέα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.