ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τρεις θα είναι και φέτος οι συνεντεύξεις Τύπου για τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Τρεις θα είναι και φέτος οι συνεντεύξεις Τύπου που θα δώσει η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, προκειμένου να ανακοινώσει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης που διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στη Ρόδο.

Η πρώτη έχει προγραμματιστεί στη Ρόδο, η δεύτερη στην Αθήνα για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της πρωτεύουσας και των Διεθνών Πρακτορείων  Ειδήσεων, ενώ η τελευταία θα γίνει και πάλι στο νησί μας μερικά 24ωρα πριν την εκκίνηση του Μαραθωνίου και των άλλων αγώνων (10.000μ, 5.000μ. και 1.000μ.).

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νότιας Ρόδου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15-02-2016 στις 12 το μεσημέρι η πρώτη συνέντευξη Τύπου για τον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου, που θα γίνει στις 17 Απριλίου 2016.

Θα ανακοινωθούν, η νέα διαδρομή και οι λεπτομέρειες του Μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων, καθώς και οι επίσημοι μεγάλοι χορηγοί του φετινού Μαραθωνίου.

Συνδιοργανωτές  της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και

η  Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, στον ίδιο χώρο θα γίνει η κοπή της πίτας των Εθελοντών του Μαραθωνίου. Εκείνων που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους υποψήφιους Εθελοντές του Μαραθωνίου Δρόμου της Ρόδου:

«Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε εθελοντικά στον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου στις 17 Απριλίου 2016, θα χαρούμε να σας δούμε στο Τμήμα Εθελοντισμού. Χρειάζονται αφοσιωμένοι εθελοντές, ώστε οι αθλητές μας να αποκομίσουν αναμνήσεις μιας ζωής για το νησί μας.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου στηρίζει την επιτυχία του στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε και εσείς κομμάτι μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης για το νησί μας.

Φυσικά, με την συμμετοχή σας θα παραλάβετε το μπλουζάκι του εθελοντή.

Οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου πιστοί στις Αρχές τους και στις αξίες του εθελοντισμού , συμμετέχουν και στον 3o Διεθνή Μαραθώνιο « Δρόμοι προς την Ρόδο » στις 17 Απριλίου 2016.

Μαζί μας και η πολύ σημαντική βοήθεια του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραρτήματος Ρόδου .

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του Μαραθωνίου Ρόδου, παρακαλούμε συμπληρώστε αίτηση εθελοντή που θα βρείτε στο www.roadstorhodes.com και στείλτε την στις προτεινόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε, καθώς και να παραδώσετε την αίτηση στο γραφείο πληροφοριών του δήμου, στο Μαντράκι δίπλα από το “Ήχος και Φως”».

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.