ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή μία γυναίκα από τη σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Μία ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης. Μία γυναίκα 45 ετών, εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, βαρύτατα τραυματισμένη, μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ενώ ο 47χρονος σύζυγός της, ο οποίος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά και υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί βαρύτατα στον θώρακα, και οι γιατροί έδωσαν για πάνω από μία ώρα, πραγματική μάχη, προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή, στην αίθουσα αναζωογόνησης στα ΤΕΠ του νοσοκομείου, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Να σημειώσουμε ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΙΧ τύπου κλούβα, κινείτο στο ίδιο ρεύμα με το λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ το οποίο ήταν σταθεμυεμένο στη στάση που υπάρχει πάνω στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Λιμνών, και κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Αγίου Νικολάου, συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά,με το λεωφορείο, με αποτέλεσμα, η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά, και λίγο αργότερα να εκπνεύσει.
 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.