ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε αγώνα ράλι

Δύο έγκυες γυναίκες και ένα 8χρονο παιδί είναι μεταξύ των θυμάτων, ενώ έξι από τους τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Τραγωδία με έξι νεκρούς και δεκαέξι τραυματίες σε αγώνα ράλι.  Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πίστα και έπεσε πάνω στους θεατές κατά τη διάρκεια αγώνα του Ράλι Λα Κορούνια, στον ισπανικό δήμο Καράλ στα βορειοδυτικά της χώρας.

Δύο έγκυες γυναίκες και ένα 8χρονο παιδί είναι μεταξύ των θυμάτων, ενώ έξι από τους τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Τουλάχιστον δεκαέξι ακόμα άνθρωποι, εκ των οποίων οκτώ σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, ενώ οι τρεις εξ αυτών εκτιμάται ότι είναι παιδιά.

Ο αγώνας, όπως είναι φυσικό, ματαιώθηκε, ωστόσο τα αίτια της απώλειας του ελέγχου του αυτοκινήτου και κατ’ επέκταση της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

Ο οδηγός φέρεται να κατάγεται από το Καράλ, το δήμο δηλαδή που καταγράφηκε το δυσάρεστο συμβάν, ενώ μία τοπική εφημερίδα ανέφερε ότι το όνομά του είναι Σέρχιο Ταμπεάγιο Σάντε και φέρει το προσωνύμιο Τίσι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μερικοί μάρτυρες κατέθεσαν πως στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν προστατευτικές μπαριέρες.


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.