ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγωδία σε νυχτερινό κλαμπ στην Μάλτα – 74 τραυματίες έφηβοι

Τραγωδία στην Μάλτα όταν κατέρρευσε γυάλινο μπαλκόνι σε νυχτερινό κλάμπ, με αποτέλεσμα να παρασύρει στο κενό δεκάδες έφηβους που διασκέδαζαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας οι αρχές, 74 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στην εντατική μονάδα και δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ενώ άλλοι δεκαέξι έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα. Πολλοί από τους τραυματίες ήταν έφηβοι.

Το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα και αποτυπώνει τον πανικό και τον τρόμο που επικράτησε. Στο κατάμεστο κλαμπ βρίσκονταν περισσότεροι θαμώνες, απ’ ότι προβλέπεται, ενώ το πάτωμα του ορόφου ήταν κατασκευασμένο από γυαλί. Ξαφνικά καταρρέει και δεκάδες νεαρά παιδιά πέφτουν στο κενό από μεγάλο ύψος, πάνω σε κομμένα γυαλιά και σίδερα. Όλοι οι τραυματίες ήταν από 13 έως 25 ετών.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, ενώ ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μούσκατ επισκέφθηκε τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο και μίλησε με την ιατρική ομάδα που έχει αναλάβει. Στις δηλώσεις του καυτηρίασε το γεγονός ότι στο κλαμπ βρίσκονται ανήλικα παιδιά και διέταξε τη διεξαγωγή πλήρους έρευνας.

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.