ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγουδιστής “μάζεψε” 2500 κόσμο κάτω από τα Μετέωρα (βίντεο)

Θυμόσαστε που σας γράφαμε πριν από δυο χρόνια για τον Δημάκη, όταν δεν τον γνώριζε κανείς; Ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες είναι και ο Γιάννης Καψάλης. Ένας παραδοσιακός καλλιτέχνης στον οποίο οφείλεται κατά 80% το νέο ρεύμα, η πολύ εμπορική τάση που έχει δημιουργηθεί τα δυο τελευταία χρόνια στους νέους προς το Δημοτικό και παραδοσιακό τραγούδι.
Προερχόμενος από οικογένεια μουσικών, με πατέρα έναν εκ των κορυφαίων “παιχτών” που έχει αναδείξει η Ελλάδα στο κλαρίνο, ο Γιάννης συνεχίζει την οικογενειακή ιστορία, προχωρώντας ωστόσο ένα βήμα πιο πέρα. Ως σύγχρονος ραψωδός της παράδοσης και με απόλυτη αντίληψη της αγοράς και της εποχής ο Γιάννης γέννησε τα “καγκέλια” αλλά και το “ βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά” κάνοντας την διαφορά. Κι αυτή η διαφορά φαίνεται ακόμη περισσότερο όταν διακρίνεις από κοντά την ταπεινότητα του.
Το βίντεο που εξασφαλίσαμε είναι από την Θεόπετρα στην Καλαμπάκα. Εκεί κάτω από τα Μετέωρα την πρώτη του Ιούλη ο Γιάννης Καψάλης συγκέντρωσε 2500 φανατικούς φίλους του, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Να δείτε που ο τύπος αυτός θα μας απασχολήσει πολύ σε λίγο καιρό…
 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.