ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγουδιστής κλωτσά θαυμάστρια του, που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει σέλφι (Video)

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας και ενώ το πλήθος παραληρούσε από κάτω.

Στο Τορόντο ένα συγκρότημα πανκ μόλις είχε ξεκινήσει τη συναυλία του. Το κοινό κάτω από τη σκηνή χόρευε στους ρυθμούς «σκα- πανκ» και όλοι έδειχναν νε απολαμβάνουν τη συναυλία.

Επάνω στη σκηνή ο ντράμερ χτυπούσε τα τύμπανα με μανία και έδινε το ρυθμό, ενώ οι κιθάρες έπαιζαν τα σόλα τους και ξεσήκωναν ακόμη περισσότερο το πλήθος από κάτω.

Μια νεαρή θαυμάστρια από τις πρώτες σειρές με κάποιο τρόπο κατάφερε να περάσει από τους σεκιούριτι, έφτασε μέχρι τη σκηνή, σκαρφάλωσε, έβγαλε το κινητό της και ήταν έτοιμη να τραβήξει τη σέλφι της ζωής της.

Θα φαινόταν σε πρώτο πλάνο εκείνη και από πίσω της το αγαπημένο της συγκρότημα να παίζει μουσική. Ο τραγουδιστής Πάρκερ Κάνον την είδε. Τραγουδούσε εκστασιασμένος και χοροπηδούσε στη σκηνή, αλλά την είδε. Πήρε φόρα, πήδησε και με το βάρος του κλώτσησε την άτυχη κοπέλα από πίσω, στη μέση.

Η νεαρή κυριολεκτικά δεν κατάλαβε τι την χτύπησε. Εκτινάχθηκε από τη σκηνή, βρέθηκε στον αέρα, πέρασε από τις 3 πρώτες σειρές του κοινού και προσγειώθηκε στα κεφάλια του κόσμου.

Το παράδοξο είναι πως η συναυλία δεν σταμάτησε και συνεχίστηκε κανονικά. Οι διοργανωτές όμως αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. Μηνύσεις δεν έχουν υποβληθεί.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.