ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγικό τέλος για μοτοσυκλετιστή: Έχασε τον έλεγχο και έπεσε από ύψος 10 μέτρων [εικόνες]

Τραγικό τέλος βρήκε ένας νέος άνθρωπος στην άσφαλτο, πληρώνοντας με τη ζωή του το πάθος του για την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας.

Το «κακό» συνέβη, το απόγευμα στις Ράχες Φθιώτιδας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για μια «χαλαρή βόλτα» φίλοι των μηχανών δρόμου απ΄ όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr , την ώρα που ακόμα οι περισσότεροι έτρωγαν, κάποιοι από τους μοτοσυκλετιστές πήραν τις μηχανές για να κάνουν μια βόλτα στην παλαιά εθνική οδό και συγκεκριμένα στην ευθεία από Καραβόμυλο προς Ράχες.

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άτυχος 36χρονος από την Αθήνα, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με πολλά χιλιόμετρα στις προστατευτικές μπάρες.

Η μοτοσυκλέτα του σύρθηκε για περίπου ένα χιλιόμετρο στη άσφαλτο, ενώ το σώμα του επιβάτη έπεσε στο σημεία που υπάρχει η Γέφυρα του χειμάρρου του Βελά από ύψος 10 μέτρων περίπου και βρέθηκε κάτω από την γέφυρα. Αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Λίγο αργότερα, σοκαρισμένοι οι φίλοι του τον ανέσυραν και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


 

iefimerida.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.