ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγικό: Πατέρας στην Σαουδική Αραβία σκότωσε την 7χρονη κόρη του επειδή του είπε ότι «δεν τον αγαπά»

Την κλείδωσε στο δωμάτιό της και την χτυπούσε επί αρκετή ώρα με έναν σωλήνα του aircondition μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να ζει μαζί του μετά το διαζύγιο με την σύζυγό του

Το περιστατικό σοκάρει όχι μόνο για την βιαιότητα με την οποία ο αδίστακτος πατέρας σκότωσε την κόρη του, αλλά και για την αφορμή για την οποία το έκανε. Η άτυχη επτάχρονη Γιάρα, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου να ζήσει με τον πατέρα της μετά το διαζύγιο των γονιών της, και σε μία έντονη διαφωνία μαζί του, είπε την φράση που συνηθίζουν όλα τα παιδάκια του κόσμου, ότι «δεν τον αγαπά». 

Η φράση αυτή εξόργισε τον προφανώς προβληματικό πατέρα, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου την μικρή του κόρη, αφού πρώτα την κλείδωσε στο δωμάτιό της. Το έγκλημα ήταν ιδιαίτερα σοκαριστικό και για τους γιατρούς που προσπάθησαν να περιθάλψουν την μικρή, καθώς ο πατέρας της την είχε χτυπήσει επί αρκετή ώρα με έναν σωλήνα του aircondition.

Όταν κατάλαβε τι είχε κάνει, έσπευσε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της (και τα απίστευτης αγριότητας χτυπήματα που είχε σε όλο το μικρό της σώμα).

Η μητέρα δήλωσε ότι η μικρή Γιάρα δεν ήθελε να βρίσκεται με τον πατέρα της. Όμως το δικαστήριο είχε αποφασίσει αλλιώς, ενώ και οι νόμοι της χώρας δίνουν το δικαίωμα στον πατέρα να αναλάβει την κηδεμονία των γιών αυτόματα στα επτά τους χρόνια και των κοριτσιών στα εννέα τους χρόνια. 

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.