ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τραγικές ώρες για Τέτα Καμπουρέλη: Ο εφιάλτης με την αρρώστια αδερφή της [Video]

Όλα συνέβησαν πριν από επτά χρόνια. Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση η αδερφή της Τέτας Καμπουρέλη Ελισάβετ διαγνώστηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο λα τουρέτ. Η ζωή όλων στην οικογένεια ανετράπη. Και είναι πολύ λογικό.

Εκεί που η αδερφή της, γνωστή ηθοποιός του θεάτρου, ήταν απολύτως φυσιολογική ξαφνικά άλλαζε τον τόνο της φωνής της, έκανε σπαστικές κινήσεις και είχε την εικόνα ενός ανθρώπου δαιμονισμένου.

Αντίστοιχες συμπεριφορές με εκείνες που έχουμε δει κατά καιρούς σε εξορκισμούς μέσα σε παρεκκλήσια. Δεν είμαι γιατρός να μεταφέρω πληροφορίες αμιγώς επιστημονικές. Ωστόσο η αλήθεια είναι με απλά λόγια αυτή. Η γυναίκα στα 54 της χρόνια ζει στον δικό της κόσμο.

Η Τέτα Καμπουρέλη χθες το μεσημέρι αποκάλυψε την αλήθεια της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η γενναιότητά της να μιλήσει για το μεγάλο πρόβλημα της οικογενείας της ανοιχτά μας δίδαξε πολλά.

Πέρα από το πρόβλημα της αδερφής της- το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε μετά το τέλος του πρώτου γάμου της και κορυφώθηκε με την κρίση που βίωσε στα επαγγελματικά της χρόνια αργότερα- η Τέτα Καμπουρέλη απέδειξε πώς παρά την χαρούμενη εικόνα της, δεν παύει να είναι άνθρωπος και να σηκώνει καθημερινά τον σταυρό του δικού της μαρτυρίου.

Μια γυναίκα δυναμική, αρκούντος εμπορική, με έντονα στοιχεία αυτοσαρκασμού και χιούμορ. Με αυτά τα παραπάνω στοιχεία καταφέρνει παρά το ζόρι που τραβάει να έχει ισορροπία και να προχωρά μπροστά.

Μια τηλεοπτική προσωπικότητα ολοκληρωμένη, μια παρουσιάστρια αγαπητή που δε μασάει… και μιλάει.

Αυτό που άλλες δεν κάνουν γι΄αυτό και δε τους βλέπει ούτε το σόι τους.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Τέτας Καμπουρέλη για την αδερφή της:

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.